SM-viestit ja KLL 2017 Vierumäki

Nuorten SM-viesteissä Kiiloilla oli tänä vuonna yksi joukkue. N20 sarjassa Tiia Olkkonen, Mari Seppälä ja Emilia Pulkkinen sivusivat n. 30-vuoden takaista naisten viestiennätystä.

Tiia aloitti viestin vahvasti ja lähetti Marin ensimmäisenä matkaan 30 sekunnin etumatkan turvin. Mari hiihti hyvin ja tuli kärkijoukossa neljäntenä vaihtoon. Ankkurina Emilia hiihti kovassa seurassa ja toi viestin maaliin seitsemäntenä. Hienoa tytöt!


(kuva Tarja Olkkonen)

KLL:n mestaruushiihdoissa haapajärvisiä oli starteissa kolme. Sarjassa M17 Haapajärven lukion Aleksi Salmela joutui valitettavasti keskeyttämään. N16-sarjassa ja Haapajärven yläasteen Hanna Alahäivälä hiihti ja ”pujotteli” hyvin ollen 26. vaikka joutui lähtemään 46 hiihtäjän joukossa aivan takarivistä. N18-sarjassa Sotkamon lukiota edustava Tiia Olkkonen hiihti mainiosti ollen 5. Tulos lupaa hyvää ensi viikonlopun Rovaniemen SM-kisoihin.